Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Zapped

Film, 2014, 92 minuten, 179.735 beoordelingen
Zapped
Een meisje gebruikt een app voor het trainen van honden om jongens alles te laten doen wat ze zegt. Maar ze komt er snel achter dat dit ook niet alles is.
De film Zapped is uitgebracht in 2014 en duurt 92 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zapped op Moviemeter

De 16-jarige Zoey Stevens, een ervaren danseres en topstudente, heeft het moeilijk. Ze moet zich aanpassen aan een nieuwe school, een nieuwe en onhandige danscrew, een nieuwe stiefvader, 3 nieuwe, rumoerige stiefbroers én een onhandelbare hond. Maar alles wordt anders wanneer een app op haar smartphone de controle lijkt te hebben over alle jongens om haar heen.

Zapped op IMDB

Score: 6 van de 10

When 16 year old Zoey's mom remarries, she finds it hard adjusting to her new life as she is no longer the only kid in the family.

Acteurs in Zapped

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Zapped

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Alalá
Een kunstcentrum voor kinderen in een multiculturele wijk in Sevilla gebruikt de kracht van flamenco om kansen te creëren en sociale verandering aan te wakkeren.
Marmaduke
De slordige en ondeugende Marmaduke heeft een groot hart, maar komt altijd in de problemen! Heeft hij het talent om te schitteren in de deftige wereld van de hondenshows?
Wild Babies
Volg de avonturen van jonge leeuwen, olifanten, pinguïns, schubdieren en meer terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven in het wild ontdekken.
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl
De tienjarige Max heeft de balen van school en daarom verzint hij een spectaculaire fantasiewereld: Planet Drool... maar wat gebeurt er als fantasie werkelijkheid wordt?
Barbie: Princess Charm School
Blair Willows is opgewonden als ze naar de Princess Charm School gaat, waar ze prinsessen Delancy en Hadley ontmoet en op zoek gaat naar een magische kroon.