Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Yours Sincerely, Kanan Gill

Film, 2020, 72 minuten
Yours Sincerely, Kanan Gill
Kanan Gil blikt terug op de doelen die hij zichzelf als tiener stelde in een brief aan zijn toekomstige zelf. In hoeverre heeft hij zijn eigen verwachtingen waargemaakt?
De film Yours Sincerely, Kanan Gill is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 72 minuten. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder Yours Sincerely, Kanan Gill is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yours Sincerely, Kanan Gill op IMDB

Kanan Gill promises a lot of laughs, some happy-tears and a lot of PJs in this comedy special.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Yours Sincerely, Kanan Gill

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.