Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

XO, Kitty

Tv-serie, 2023
XO, Kitty
De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.
De tv-serie XO, Kitty is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Anna Cathcart uit 'To All the Boys' speelt in deze in Korea gesitueerde spin-off met Minyoung Choi en Gia Kim. Geschikt voor 12 jaar en ouder. XO, Kitty is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartstochtelijk, Charmant, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in XO, Kitty

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals XO, Kitty

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tex Mex Motors
In deze levendige serie veranderen oude barrels in juweeltjes in de handen van deze professionals die auto's van Mexico naar El Paso brengen om ze er radicaal te restaureren.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Working: What We Do All Day
Voor sommigen draait het om geld. Voor anderen is het een roeping. Deze docuserie gaat over de betekenis van werk voor Amerikanen in een tijd van snelle veranderingen.
McGREGOR FOREVER
Conor McGregor werd dankzij zijn keiharde klappen en beledigende grootspraak de grootste publiekstrekker van de UFC. Deze opzwepende docuserie volgt zijn veelbewogen carrière.