Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wormwood

Tv-serie, 2017
Wormwood
In deze serie verkent Errol Morris de mysterieuze dood van een Amerikaanse wetenschapper die betrokken was bij het geheime programma MK-Ultra uit de Koude Oorlog.
De tv-serie Wormwood is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. In deze vernieuwende serie van regisseur Errol Morris (Fog of War) speelt Peter Sarsgaard de rol van Frank Olson. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Wormwood is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intellectueel, Provocerend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wormwood op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Een gedramatiseerde documentaire over de tekortkomingen van kennis uit het verleden en over hoe ver we bereid zijn te gaan in onze zoektocht naar de waarheid. Een verhaal over de zestigjarige queeste van een man naar de mysterieuze omstandigheden rondom de dood van zijn vader. Wormwood belicht deze moordzaak van verschillende kanten en onthult hiermee de donkerste geheimen van de Verenigde Staten.

Wormwood op IMDB

Score: 7 van de 10

In 1953, Army scientist Frank Olson takes a fatal plunge from a hotel window. In 1975, a bombshell report ties his death to a top-secret experiment.

Acteurs in Wormwood

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Wormwood

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.