Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wormwood

Tv-serie, 2017
Wormwood
In deze serie verkent Errol Morris de mysterieuze dood van een Amerikaanse wetenschapper die betrokken was bij het geheime programma MK-Ultra uit de Koude Oorlog.
De tv-serie Wormwood is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. In deze vernieuwende serie van regisseur Errol Morris (Fog of War) speelt Peter Sarsgaard de rol van Frank Olson. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Wormwood is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intellectueel, Provocerend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wormwood op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Een gedramatiseerde documentaire over de tekortkomingen van kennis uit het verleden en over hoe ver we bereid zijn te gaan in onze zoektocht naar de waarheid. Een verhaal over de zestigjarige queeste van een man naar de mysterieuze omstandigheden rondom de dood van zijn vader. Wormwood belicht deze moordzaak van verschillende kanten en onthult hiermee de donkerste geheimen van de Verenigde Staten.

Wormwood op IMDB

Score: 7 van de 10

In 1953, Army scientist Frank Olson takes a fatal plunge from a hotel window. In 1975, a bombshell report ties his death to a top-secret experiment.

Acteurs in Wormwood

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Wormwood

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Greatest Events of WWII in Colour
Van Pearl Harbor tot D-day: de meest cruciale gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog komen tot leven in deze indringende documentaireserie met ingekleurde filmbeelden.
Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
The Devil Next Door
Een grootvader uit Cleveland moet in Israël voor de rechter verschijnen omdat hij ervan wordt beschuldigd de beruchte nazikampbewaker Iwan de Verschrikkelijke te zijn.
SCAMS
Een man die het goed meent, maar met de gevolgen van de Lehman-crisis kampt, raakt betrokken bij telefoonoplichting en wordt steeds dieper de onderwereld ingezogen.
La casa de las flores presenta: El funeral
De broer en zussen De la Mora rouwen publiekelijk tijdens de begrafenis van hun moeder Virginia, waar zich diverse onaangename verrassingen en ongelukjes voordoen.