Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wir Sind Die Welle

Somos una ola
Tv-serie, 2019
Wir Sind Die Welle
Een mysterieuze klasgenoot leidt vier idealistische tieners in een opstand tegen het toenemende nationalisme, maar hun beweging neemt een donkere wending.
De tv-serie Wir Sind Die Welle is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Wir Sind Die Welle is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wir Sind Die Welle op IMDB

Score: 6,3 van de 10

A new version of Rhue's novel in which a group of teenagers who start a youth movement which develops a dangerous momentum.

Acteurs in Wir Sind Die Welle

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Duits [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Wir Sind Die Welle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.