Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Win the Wilderness

Tv-serie, 2020
Win the Wilderness
Zes stellen moeten bewijzen over de overlevingsvaardigheden te beschikken om een bijzonder huis te winnen, diep in de uitgestrekte, woeste wildernis van Alaska.
De tv-serie Win the Wilderness is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Aanbevolen voor 7 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Win the Wilderness op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Six British couples compete to impress the current, elderly owners of a remote yet breathtaking property in Alaska. The winners will win the property deep within the Alaskan wilderness.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Win the Wilderness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Iron Chef: Quest for an Iron Legend
Iron Chef is terug! In deze kookwedstrijd op topniveau strijden culinaire sterren met elkaar voor een plek in een epische finale en om de titel Iron Legend.
Nouvelle École
Franse rappers freestylen, battlen en dichten hun weg naar een levensveranderende prijs van 100.000 euro in een muziekcompetitie met Niska, Shay en SCH als juryleden.
Change Days
Tijdens een romantisch uitje maken koppels die op een breekpunt staan een keuze tussen het herstel van hun huidige relatie of de uitdaging van nieuwe vlammen.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Love on the Spectrum U.S.
In deze romantische docuserie gaan mensen met autisme op zoek naar de liefde en leren omgaan met de veranderende wereld van daten en relaties.