Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wicked Flying Monkeys

Film, 2015, 87 minuten
Wicked Flying Monkeys
De vliegende apen uit de verhalen van Oz waren niet allemaal slecht. Ozzy en zijn vrienden strijden tegen de Boze Heks van het Westen om van Oz een betere plek te maken.
De film Wicked Flying Monkeys is uitgebracht in 2015 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wicked Flying Monkeys op IMDB

Score: 5 van de 10

Ozzy, a caring winged monkey, seeks help from the "Champions of Oz", Tin Woodman, Cowardly Lion, and Scarecrow, in order to stop the evil plans from the wicked Evilene.

Acteurs in Wicked Flying Monkeys

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Wicked Flying Monkeys

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Toet Toet Cory Carson: De Chrissy
De Carson-kids winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft bedacht. Maar als 'De Chrissy' aanslaat, krijgt zijn kleine zusje alle aandacht.
Nadiya’s Time to Eat
In dit kookprogramma serveert Nadiya Hussain heerlijke shortcuts, essentiële ingrediënten en snelle favorieten. Perfect voor drukbezette gezinnen.