Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

White Rabbit Project

Tv-serie, 2016
White Rabbit Project
Kari Byron, Tory Belleci en Grant Imahara grasduinen in de meest opzienbarende uitvindingen, overvallen en nog veel meer in deze serie van de producers van 'MythBusters'.
De tv-serie White Rabbit Project is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Kari Byron, Tory Belleci en Grant Imahara speelden mee in 'MythBusters' dat genomineerd was voor acht Emmy Awards. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.White Rabbit Project is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

White Rabbit Project op IMDB

Score: 7 van de 10

White Rabbit Project is a TV series starring Tory Belleci, Kari Byron, and Grant Imahara. Scientists investigate unusual events from pop culture, science and history.

Acteurs in White Rabbit Project

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals White Rabbit Project

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Future Of
Met de hulp van experts uit verschillende sectoren onderzoekt deze innovatieve docuserie nieuwe en opkomende technologische trends met revolutionaire mogelijkheden.
Civil: Ben Crump
Ben Crump, ook bekend als 'de procureur-generaal van zwart Amerika', gunt ons een intieme blik in zijn privéleven als familieman en burgerrechtenleider.
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
SPRIGGAN
Relikwieën op aarde van een oude beschaving bevatten gevaarlijke krachten. De Spriggan-agenten van ARCAM Corporation moeten zorgen dat ze niet in verkeerde handen vallen.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.