Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Whispers

Tv-serie, 2020
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
De tv-serie Whispers is uitgebracht in 2020. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder Whispers is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Whispers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch - Audiobeschrijving;Arabisch [Origineel]
Ondertiteling: Arabisch;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Whispers

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.
Rebelde
Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Loge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.
Stay Close
Als Carlton Flynn 17 jaar later op precies dezelfde avond verdwijnt als Stewart Green, komt er een kettingreactie op gang in de levens van de mensen om hen heen.
De Bende van Jan De Lichte
De charismatische struikrover Jan de Lichte leidt de onderdrukten in een opstand tegen de corrupte adel van Vlaanderen in de 18e eeuw.