Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

When Love Happens

Film, 2014, 109 minuten
When Love Happens
Huwelijksplanner Mo heeft zelf weinig geluk in de liefde. Ze is het organiseren van bruiloften helemaal zat en gaat zelf online op zoek naar de man van haar dromen.
De film When Love Happens is uitgebracht in 2014 en duurt 109 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

When Love Happens op Moviemeter

De 28-jarige Mo is huwelijksplanner. Zelf heeft ze weinig geluk in de liefde. Ze is het organiseren van bruiloften helemaal zat en gaat zelf online op zoek naar de man van haar dromen. Ze heeft spoedig weer dates die wat tegenvallen. Sommige mannen zijn slecht gekleed en andere weinig galant. Zal ze Mr. Perfect ooit ontmoeten?

When Love Happens op IMDB

Score: 5,4 van de 10

A 28 year old event planner feels the clock ticking on her chances of getting married. With a friend getting engaged and being tasked to handle the wedding, she starts on line dating and a VLog of her journey. After lots of dates, she has a real chance at love. Funny, well acted and enjoyable.

Acteurs in When Love Happens

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals When Love Happens

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.
The Entitled
Als Belinda ontdekt dat haar van haar vervreemde vader een hotelmagnaat is, baant ze zich met hulp van een charmante advocaat een weg door haar nieuwe, chique leven.
Purple Hearts
Een beginnende muzikante gaat een verstandshuwelijk aan met een marinier die binnenkort wordt uitgezonden. Een tragedie maakt hun neprelatie al snel maar al te echt.
Fast & Feel Love
Een kampioen bekers stapelen vecht voor zijn verwaarloosde liefdesleven terwijl hij zijn titel van snelste stapelaar ter wereld verdedigt.