Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Welcome to Waikiki 2

Tv-serie, 2019
Welcome to Waikiki 2
Voor de financiering van hun eigen filmproject beginnen een regisseur, acteur en scenarioschrijver een guesthouse in Seoul dat plezier en romantiek in hun leven brengt.
De tv-serie Welcome to Waikiki 2 is uitgebracht in 2019. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Welcome to Waikiki 2

Meer zoals Welcome to Waikiki 2

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi presenteert de show normaliter zelf, maar deze keer laat hij zich leiden door een wisselende cast van beroemdheden en speelt hij de rol van verwarde assistent.
Tiger and Dragon
Een jonge yakuza gaat in de leer bij een komische 'rakugo'-artiest met schulden, wiens niet erg modieuze zoon een kledingzaak runt in een achterafstraatje van Harajuku.
In the Name of God: A Holy Betrayal
Deze docuserie onderzoekt de duistere kant van blind geloof aan de hand van vier huiveringwekkende, waargebeurde verhalen van Koreaanse leiders die beweren een profeet te zijn.
Karate Sheep
Twee slimme schapen gebruiken karate en geavanceerde gadgets om de kudde te beschermen tegen een hongerige wolf die vastbesloten is hen allemaal op te eten.