Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wave (The)

Film, 2015, 100 minuten
Wave (The)
Een Noorse geoloog heeft slechts 10 minuten om zoveel mogelijk mensen te redden wanneer een fjordendorp wordt getroffen door een tsunami.
De film Wave (The) is uitgebracht in 2015 en duurt 100 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wave (The) op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Based on the fact that mountain pass Ã…kneset, located in the Geiranger fjord in Norway, one day will fall out and create a violent tsunami of over 80 meters that will crush everything in its path before it hits land in Greenland. A geologist gets caught in the middle of it and a race against time begins.

Acteurs in Wave (The)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Noors [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Wave (The)

The Grey

The Grey

(2012)

Falcon Rising

Falcon Rising

(2014)

Left Behind

Left Behind

(2014)

Spectral

Spectral

(2016)

Amar

Amar

(2017)

Bright

Bright

(2017)

Secuestro

Secuestro

(2016)

The Rain

The Rain

(2018)

Savage Dog

Savage Dog

(2017)

Pandora

Pandora

(2016)

Cargo

Cargo

(2018)

The Ritual

The Ritual

(2018)

La hora final

La hora final

(2017)

Romina

Romina

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Extraction
De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.