Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wat Mannen Willen

Film, 2015, 104 minuten
Wat Mannen Willen
Zes mannen met erg verschillende visies op relaties gaan op zoek naar liefde. De resultaten variëren van triomfantelijk tot desastreus.
De film Wat Mannen Willen is uitgebracht in 2015 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wat Mannen Willen op Moviemeter

Score: 2,68 van de 5

Wouter is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky... tot blijkt dat ze zwanger is. Zijn broer Tim daarentegen heeft alles helemaal gepland, een topjob in de reclame en hij staat op trouwen met zijn jeugdliefde .. alleen worstelt hij plots met koudwatervrees. Misschien moet hij de bloemetjes toch nog maar eens buitenzetten? Vincents leven als muziekproducer is bijzonder spannend met elke dag wel een andere feestje en een nieuw lief. Alleen hangt hij, door een deal met de platenmaatschappij, vast aan Bruce, de populaire charmezanger die de wereld met zijn songteksten wil verbeteren. Ook tramchauffeur Roland zou graag zijn wereld veranderen door zijn ex-vrouw Suzanne terug voor zich te winnen. En Bruno hoopt eindelijk de ware te vinden ... via een datingsite, maar een bezoekje aan de dierenspeciaalzaak is net iets interessanter.

Wat Mannen Willen op IMDB

Score: 5 van de 10

Following the love lives of different types of men in Ghent, Belgium.

Acteurs in Wat Mannen Willen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Vlaams
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Wat Mannen Willen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spadek
Als een rijke man komt te overlijden, gaat zijn van hem vervreemde familie naar zijn landhuis vol ingewikkelde puzzels in de hoop een deel van zijn fortuin te bemachtigen.
Doctor Climax
Thailand, begin jaren 1970. Een dermatoloog ontketent onverwacht een massale seksuele bewustwording als Doctor Climax, een krantencolumnist die geen taboe uit de weg gaat.
Za duży na bajki 2
Als de nieuwe vriend van zijn moeder bij hen intrekt, begint Waldek aan een riskante reis door het Tatragebergte om de vader te vinden die hij nooit heeft ontmoet.
How to Ruin Love
Zoleka vermoedt ontrouw en is van plan haar vriend op heterdaad te betrappen, maar verpest zo haar eigen huwelijksaanzoek. Nu moet ze hem zien terug te winnen.
Tires
In de autogarage van zijn vader probeert een onhandige manager de klantenservice te verbeteren en de omzet te verhogen terwijl hij zijn lastige neef in het gareel moet houden.