Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wat Mannen Willen

Film, 2015, 104 minuten
Wat Mannen Willen
Zes mannen met erg verschillende visies op relaties gaan op zoek naar liefde. De resultaten variëren van triomfantelijk tot desastreus.
De film Wat Mannen Willen is uitgebracht in 2015 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wat Mannen Willen op Moviemeter

Score: 2,68 van de 5

Wouter is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky... tot blijkt dat ze zwanger is. Zijn broer Tim daarentegen heeft alles helemaal gepland, een topjob in de reclame en hij staat op trouwen met zijn jeugdliefde .. alleen worstelt hij plots met koudwatervrees. Misschien moet hij de bloemetjes toch nog maar eens buitenzetten? Vincents leven als muziekproducer is bijzonder spannend met elke dag wel een andere feestje en een nieuw lief. Alleen hangt hij, door een deal met de platenmaatschappij, vast aan Bruce, de populaire charmezanger die de wereld met zijn songteksten wil verbeteren. Ook tramchauffeur Roland zou graag zijn wereld veranderen door zijn ex-vrouw Suzanne terug voor zich te winnen. En Bruno hoopt eindelijk de ware te vinden ... via een datingsite, maar een bezoekje aan de dierenspeciaalzaak is net iets interessanter.

Wat Mannen Willen op IMDB

Score: 5 van de 10

Following the love lives of different types of men in Ghent, Belgium.

Acteurs in Wat Mannen Willen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Vlaams
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Wat Mannen Willen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Oei Ik Groei
Drie moderne stellen zoeken een balans tussen hun relatie en veeleisende carrière en proberen om te gaan met de onvoorspelbare kanten van het ouderschap.
Merve Kult
Merve wil zo vrij als een vogel leven, maar moet een nieuwe baan aannemen om uitzetting uit haar woning te voorkomen. Al snel krijgt ze een ingewikkelde relatie met haar baas.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
The Year I Started Masturbating
De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.