Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Walking on Sunshine

Film, 2014, 93 minuten, 197 beoordelingen
Walking on Sunshine
In deze film met een jaren 80-soundtrack stort Taylors leven in als ze ontdekt dat de verloofde van haar zus Maddie haar eigen knappe vakantieliefde is.
De film Walking on Sunshine is uitgebracht in 2014 en duurt 93 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Walking on Sunshine op Moviemeter

Een mooi dorpje aan de kust van Italië. Maddie staat op het punt te trouwen met de prachtige Italiaan Raf. Ze heeft haar zus Taylor uitgenodigd voor het huwelijk, maar weet niet dat Raf een vroegere vakantievlam was van Taylor, en de liefde van haar leven.

Walking on Sunshine op IMDB

Score: 5 van de 10

Set to the music of popular hit songs from the 1980s. A beautiful coastal village, present day Italy. After a whirlwind romance, Maddie is preparing to marry gorgeous Italian Raf, and has ...

Trailer

Acteurs in Walking on Sunshine

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Walking on Sunshine

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

April, May, June
Drie van elkaar vervreemde halfzussen moeten hun banden weer aanhalen nu hun moeder op sterven ligt en hen smeekt om voor hun afhankelijke broer te zorgen.
Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.
Strangers
In a story based on real events, a boy deals with disease and despair in a remote Nigerian village — until an unexpected source of help changes his life.
Sky High: The Series
Als haar man sterft, besluit Sole dat ze het best voor haar zoon kan zorgen door misdaadbaas te worden. Zelfs als ze daarmee de vijand wordt van haar vader.