Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Walk. Ride. Rodeo.

Film, 2019, 99 minuten
Walk. Ride. Rodeo.
Een succesvolle rodeorijdster raakt verlamd na een ongeluk. Ze wil nog maar één ding: weer paardrijden en meedoen aan wedstrijden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De film Walk. Ride. Rodeo. is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 99 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Walk. Ride. Rodeo. is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Walk. Ride. Rodeo. op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Tells the incredible true story of Amberley Snyder, a nationally ranked rodeo barrel racer who defies the odds after barely surviving a car accident that leaves her paralyzed from the waist down.

Acteurs in Walk. Ride. Rodeo.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Engels;Nederlands

Meer zoals Walk. Ride. Rodeo.

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Husband Won't Fit
Kumiko en Kenichi ontmoeten elkaar aan de universiteit en hebben later een gelukkig huwelijk, maar met de tijd dreigt een ongewoon probleem hun relatie te verstoren.
Alexis Viera: A Story of Surviving
Nadat hij in Colombia werd neergeschoten bij een beroving en het gevoel in beide benen verloor, vindt de Uruguayaanse voetbalster Alexis Viera een nieuw levensdoel.
Chief Daddy
Als een rijke patriarch onverwachts overlijdt, openen zijn op geld beluste familie, vrienden en werknemers allemaal de jacht op zijn miljardenfortuin.
Juanita
Een moeder van drie volwassen kinderen worstelt met problemen in haar leven en de liefde. Ze zoekt naar hoop en verlichting op een spontane reis naar Paper Moon, Montana.
Pants on Fire
Jaloerse vriendinnen en aliens zijn slechts een paar dingen waarover Jack heeft gelogen om populair te worden. Nu komen de leugens tot leven en ze verpesten alles!