Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Walk of Shame

Film, 2014, 90 minuten, 164.489 beoordelingen
Walk of Shame
Na een nacht vol drank en seks maakt een vrouw die nieuwslezeres wil worden een wilde tocht door Los Angeles zonder auto, geld en geheugen.
De film Walk of Shame is uitgebracht in 2014 en duurt 90 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Walk of Shame op Moviemeter

Meghan Miles is een verslaggeefster die ervan droomt om nieuwslezeres te worden. Deze droom komt echter in gevaar wanneer ze na een onenightstand in het centrum van Los Angeles terechtkomt, zonder telefoon, auto, identiteitskaart of geld. Bovendien heeft ze slechts 8 uur de tijd om het belangrijkste sollicitatiegesprek van haar leven te halen.

Walk of Shame op IMDB

Score: 6 van de 10

A reporter's dream of becoming a news anchor is compromised after a one-night stand leaves her stranded in downtown L.A. without a phone, car, ID or money - and only 8 hours to make it to the most important job interview of her life.

Trailer

Acteurs in Walk of Shame

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Walk of Shame

First Sunday

First Sunday

(2008)

Prison Break

Prison Break

(2008)

Yu-Gi-Oh!

Yu-Gi-Oh!

(2005)

Jack Reacher

Jack Reacher

(2012)

Fuller House

Fuller House

(2017)

The Ranch

The Ranch

(2018)

Ibiza

Ibiza

(2018)

Baby

Baby

(2018)

You

You

(2018)

Next Gen

Next Gen

(2018)

Mowgli

Mowgli

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.