Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vrije teugels - Kerstgehinnik

Film, 2018, 57 minuten
Vrije teugels - Kerstgehinnik
Bright Fields bereidt zich voor op het Maretak-bal. Kapotte kerstversiering leidt Zoe naar een familiegeheim. Gaby is overgeleverd aan haar nieuwe bazin Mia.
De film Vrije teugels - Kerstgehinnik is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 57 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Vrije teugels - Kerstgehinnik is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vrije teugels - Kerstgehinnik op IMDB

Score: 5,1 van de 10

While Bright Fields preps for its Mistletoe Ball, a broken ornament leads Zoe to a family secret, while Gaby finds herself at the mercy of new boss Mia.

Acteurs in Vrije teugels - Kerstgehinnik

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Nederlands;Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Vrije teugels - Kerstgehinnik

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.