Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Wingwomen

Film, 2023, 115 minuten
Wingwomen
Een professionele dief is moe van het vluchten en besluit te stoppen, maar doet nog één makkelijke, laatste klus met haar partner in crime en een temperamentvolle nieuwe chauffeur.
De film Wingwomen is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 115 minuten. Regie en hoofdrol door César-winnares Mélanie Laurent ('Je vais bien, ne t'en fais pas', '6 Underground', 'Inglourious Basterds'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Wingwomen is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Excentriek, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Wingwomen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels;Frans - Audiodescriptie;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Wingwomen

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
União Instável
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
No voy a pedirle a nadie que me crea
Net voordat een schrijver naar Barcelona verhuist, lopen zijn leven en carrière niet meer volgens plan wanneer hij in een gevaarlijk web van criminelen belandt.
Leo
Leo
Deze muzikale comedy over volwassen worden volgt het laatste jaar van de basisschool, gefilmd vanuit het oogpunt van het huisdier van de klas. Met Adam Sandler als de hagedis Leo.
Believer 2
Een kordate rechercheur gaat door met zijn zoektocht naar de waarheid over de grootste drugsbende van Azië en haar ongrijpbare baas, met wie hij nog een appeltje te schillen heeft.