Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vikings: Valhalla

Tv-serie, 2022
Vikings: Valhalla
In dit vervolg op 'Vikings' zijn honderd jaar verstreken en staat een nieuwe generatie legendarische helden op om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven.
De tv-serie Vikings: Valhalla is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Scenarioschrijver Jeb Stuart ('Die Hard', 'The Fugitive') creëerde dit epische vervolg op de Vikings-saga. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Vikings: Valhalla is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vikings: Valhalla op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Vikings: Valhalla begins in the early 11th century and chronicles the legendary adventures of some of the most famous Vikings who ever lived - Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada and the Norman King William the Conqueror. These men and women will blaze a path as they fight for survival in the ever changing and evolving world.

Acteurs in Vikings: Valhalla

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Vikings: Valhalla

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love on the Spectrum U.S.
In deze romantische docuserie gaan mensen met autisme op zoek naar de liefde en leren omgaan met de veranderende wereld van daten en relaties.
Love in the Moonlight
Een jonge Joseonvrouw die haar hele leven als een man heeft geleefd, wordt een eunuch in het koninklijke paleis, waar ze een band opbouwt met de kroonprins.
Hwarang
Een elite-eenheid met jonge krijgers die zijn getraind in zeden en vechtkunst, vindt liefde en vriendschap in Silla tijdens de periode van de Drie Koninkrijken in Korea.
The Lincoln Lawyer
Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière — en zijn bekende Lincoln — weer op als hij een moordzaak aanneemt.
Wild Babies
Volg de avonturen van jonge leeuwen, olifanten, pinguïns, schubdieren en meer terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven in het wild ontdekken.