Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Act of Vengeance

Film, 2010, 111 minuten, 26.081 beoordelingen
Act of Vengeance
Twee Turkse agenten worden op een missie naar New York City gestuurd om een beruchte terrorist gevangen te nemen die bekendstaat als 'Dejjal' (Arabisch voor antichrist).
De film Act of Vengeance is uitgebracht in 2010 en duurt 111 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Act of Vengeance op IMDB

Score: 6 van de 10

Two Turkish anti-terrorist agents are sent to New York City on a mission to find and bring back the dangerous Islamic leader codenamed "Dajjal", believed to be hiding in there. Working with...

Acteurs in Act of Vengeance

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans;Turks

Meer zoals Act of Vengeance

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Drug King
Een onbeduidende smokkelaar uit Busan stort zich in de jaren 70 halsoverkop op de drugshandel. Hij groeit uit tot de belangrijkste exporteur van drugs naar Japan.
The Intent 2: The Come Up
Tijdens een reis naar Jamaica heeft een Londense bende het gemunt op een lid dat samenwerkt met een rivaliserende bende. Maar een van hen blijkt een undercoveragent.
Grace of Monaco
Grace Kelly is inmiddels prinses van Monaco. Terwijl ze een aanbod overweegt om haar carrière in Hollywood te hervatten, helpt ze haar land in een geschil met Frankrijk.
Gantz
Twee tieners belanden na hun dood in een appartement met een onheilspellende zwarte bal en moeten een bloederig spel spelen waarin ze op buitenaardse wezens jagen.
Tarzan
Deze prachtige Disney-bewerking van de klassieker van Burroughs over de aapman begint diep in het oerwoud als baby Tarzan geadopteerd wordt door een gorillafamilie.