Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Act of Vengeance

Film, 2010, 111 minuten, 26.081 beoordelingen
Act of Vengeance
Twee Turkse agenten worden op een missie naar New York City gestuurd om een beruchte terrorist gevangen te nemen die bekendstaat als 'Dejjal' (Arabisch voor antichrist).
De film Act of Vengeance is uitgebracht in 2010 en duurt 111 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Act of Vengeance op IMDB

Score: 6 van de 10

Two Turkish anti-terrorist agents are sent to New York City on a mission to find and bring back the dangerous Islamic leader codenamed "Dajjal", believed to be hiding in there. Working with...

Acteurs in Act of Vengeance

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans;Turks

Meer zoals Act of Vengeance

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Memory Games
Bekijk het enorme potentieel van de hersenen om dingen te memoriseren door de ogen van vier competitieve geheugenatleten die technieken en inzichten delen.
Adam Devine: Best Time of Our Lives
De bezielde comedian Adam Devine praat over tiener-gêne, ontmoetingen met sterren, zijn auditie voor 'Pitch Perfect' en meer in deze special vanuit zijn thuisstad Omaha.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Jaren geleden luidde Bob Lazar de klok over Area 51. Nu legt hij uit aan welke buitenaardse technologie hij werkte en hoe de overheid hem het zwijgen wilde opleggen.
So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
Bigfoot Junior
Als Adam zijn vermiste vader vindt, begrijpt hij dat zijn vader een goede reden had om te vluchten: hij is Bigfoot! Adam ontdekt ook Bigfoot-eigenschappen bij zichzelf.