Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vijf minaretten in New York

Act of Vengeance
Film, 2010, 111 minuten, 26.081 beoordelingen
Vijf minaretten in New York
Twee Turkse agenten worden op een missie naar New York City gestuurd om een beruchte terrorist gevangen te nemen die bekendstaat als 'Dejjal' (Arabisch voor antichrist).
Deze film is Meeslepend

Vijf minaretten in New York op IMDB

Two Turkish anti-terrorist agents are sent to New York City on a mission to find and bring back the dangerous Islamic leader codenamed "Dajjal", believed to be hiding in there. Working with...

Acteurs in Vijf minaretten in New York

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans;Turks

Meer zoals Vijf minaretten in New York

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sanju
Deze biopic traceert het roerige verleden van de Indiase acteur Sanjay Dutt: van het dal van verslaving naar de top van de roem, en z'n connecties met de onderwereld.
Feminists: What Were They Thinking?
Deze film, met foto's van vrouwen uit de jaren 70 tijdens een feministische bewustwording, gaat in op het leven van de vrouwen en hun continue drang naar verandering.
Miss Representation
Deze inzichtelijke documentaire onderzoekt hoe vrouwen in de media worden afgeschilderd en hoe de aandacht voor schoonheid en seks bijdraagt aan beroving van rechten.
ReMastered: Who Shot the Sheriff
In 1976 overleefde reggaelegende Bob Marley een moordaanslag, terwijl rivaliserende politieke groeperingen streden in Jamaica. Maar wie was er precies verantwoordelijk?
FIGHTWORLD
Acteur en vechtsportliefhebber Frank Grillo reist de wereld rond en dompelt zich onder in verschillende vechtsportculturen om hun tradities en drijfveren te begrijpen.