Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Victim/Suspect

Documentaire, 2023, 95 minuten
Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
De documentaire Victim/Suspect is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 95 minuten. Emmy-winnaar en journalist Rachel de Leon onderzoekt een reeks aanrandingen waarbij slachtoffers werden aangeklaagd. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Victim/Suspect is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Victim/Suspect

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
Van haar successen als topmodel tot haar tragische dood: in deze documentaire wordt het leven van Anna Nicole Smith bekeken door de ogen van haar naasten.
Missing: Dead or Alive?
Volg de agenten van een politiebureau in South Carolina op hun urgente zoektocht naar mensen die onder verontrustende omstandigheden zijn verdwenen.
The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey
Michelle Obama gaat in een verhelderend gesprek met Oprah Winfrey in op de uitdagingen en levenslessen die de basis vormden voor haar tweede bestseller.
Longest Third Date
Toen Khani en Matt elkaar via een datingapp ontmoetten, hadden ze geen idee dat hun spontane reis naar Costa Rica door COVID-19 een maandenlang avontuur zou worden.
2,215
In deze indringende documentaire volgen we rockster Artiwara Kongmalai op zijn historische sponsorloop van 2215 kilometer dwars door Thailand in 2017.