Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi

Tv-serie, 2022
Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi
Rome, 1983. Na een muziekles verdwijnt de vijftienjarige Emanuela Orlandi, waardoor het Vaticaan verwikkeld raakt in een decennialang mysterie.
De tv-serie Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Italiaans - Nagesynchroniseerd;Italiaans - Audiodescriptie;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sky High: The Series
Als haar man sterft, besluit Sole dat ze het best voor haar zoon kan zorgen door misdaadbaas te worden. Zelfs als ze daarmee de vijand wordt van haar vader.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.
Maestro
Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.
Informa
Een verslaggever van een roddelblad die in moeilijkheden zit en een luidruchtige informant met goede connecties werken samen aan een verhaal over een reeks schokkende moorden.
Tiger and Dragon
Een jonge yakuza gaat in de leer bij een komische 'rakugo'-artiest met schulden, wiens niet erg modieuze zoon een kledingzaak runt in een achterafstraatje van Harajuku.