Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Undercover

Tv-serie, 2021
Undercover
Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en doen zich voor als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Gebaseerd op feiten.
De tv-serie Undercover is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Een van de tien titels uit negen landen die werden ingezonden voor Canneseries 2018. Geproduceerd door o.a. Jan Theys. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Undercover op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A lawyer returns to Britain to become the first black Director of Public Prosecutions. She begins to suspect that everything she knew about the man she has been married to for the past 20 years is a lie.

Creator:

Acteurs in Undercover

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands (België) - Audiodescriptie;Nederlands (België) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands (België)

Meer zoals Undercover

Beck

Beck

(2017)

Eigen Kweek

Eigen Kweek

(2017)

The Missing

The Missing

(2019)

Trapped

Trapped

(2018)

Sorjonen

Sorjonen

(2019)

The Spy

The Spy

(2019)

Parfum

Parfum

(2018)

La Forêt

La Forêt

(2017)

Bevergem

Bevergem

(2015)

De Ridder

De Ridder

(2016)

Springvloed

Springvloed

(2016)

Liberty

Liberty

(2018)

Black Lake

Black Lake

(2018)

Hollands Hoop

Hollands Hoop

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bodkin
In een charmant Iers dorp met duistere, vreselijke geheimen vinden mysterieuze verdwijningen plaats. Decennia later gaat een bonte groep podcasters op onderzoek uit.
The Asunta Case
Nadat de ouders van de twaalfjarige Asunta hun dochter hebben opgegeven als vermist, keert het onderzoek zich al snel tegen hen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
Dead Boy Detectives
Twee tienergeesten werken samen met een helderziende om mysteries op te lossen voor hun bovennatuurlijke klanten, totdat een machtige heks hun plannen dwarsboomt.
The Hijacking of Flight 601
Na een vliegtuigkaping moeten twee stewardessen hun aanvallers te slim af zijn tijdens de intense onderhandelingen in de lucht en op de grond. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Anthracite
Een oude moordzaak wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt beheerst door een geheimzinnige sekte.