Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines

Undercover: How to Operate behind Enemy Lines
Documentaire, 1943, 61 minuten
Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines
In deze gedramatiseerde trainingsfilm uit WOII zien we wat geheim agenten moeten doen wanneer ze undercover zijn en hoe ze uit handen van de vijand moeten blijven.
De documentaire Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines is uitgebracht in 1943 en duurt 61 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

Opleidingsfilm in opdracht van de Amerikaanse overheid voor veiligheidsagenten van de OSS (Office of Strategic Services) die worden gedropt in vijandig gebied. Het Office of Strategic Services was een inlichtingendienst ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. In deze gedramatiseerde trainingsfilm zien we onder andere hoe de geheim agenten uit handen van de vijand moeten blijven.

Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines op IMDB

Score: 6 van de 10

A training film for OSS agents who are to be dropped behind enemy lines, covering cover and concealment, ambush techniques, etc.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Undercover: How to Operate Behind Enemy Lines

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.