Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross

Documentaire, 2016, 91 minuten
Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross
Deze boeiende documentaire toont de opkomst van freestyle motorcross, volgens sommigen de meest extreme sport ter wereld. Ook de pioniers worden belicht.
De documentaire Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Deze documentaire toont de opkomst van freestyle motorcross, volgens sommigen de meest extreme sport ter wereld. Vele pioniers worden belicht. Er wordt gefocust op de eerste crossmotor die 300 voet opstijgt in de Californische zon en de legendarische opkomst van de Crusty Demons en supersterren Travis Pastrana en Brian Deegan. Er komen ook reflecties van de renners zelf aan bod.

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross op IMDB

Score: 7,9 van de 10

The definitive, adrenaline-soaked story of the birth and boom of the most extreme sport on the planet: Freestyle Motocross.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Living Undocumented
Het leven van acht families zonder papieren wordt een speelbal van het nieuwe Amerikaanse immigratiebeleid.
Birders
Vogelspotters aan beide kanten van de grens tussen de VS en Mexico delen hun enthousiasme over de bescherming en het behoud van een aantal van 's werelds mooiste soorten.
Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates
Kruip in het hoofd van Bill Gates als hij vertelt over de mensen die hem beïnvloedden en de ambitieuze doelen die hij nog probeert te bereiken.
Evelyn
Een regisseur wordt gekweld door de zelfmoord van zijn broer en wandelt met zijn familieleden door het Verenigd Koninkrijk: een emotionele, helende en prachtige reis.
Los Tigres del Norte en la Prisión de Folsom
De populaire norteño-band Los Tigres del Norte treedt op voor gedetineerden in de Folsom-gevangenis op de 50e verjaardag van het onvergetelijke concert door Johnny Cash.