Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross

Documentaire, 2016, 91 minuten
Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross
Deze boeiende documentaire toont de opkomst van freestyle motorcross, volgens sommigen de meest extreme sport ter wereld. Ook de pioniers worden belicht.
De documentaire Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Deze documentaire toont de opkomst van freestyle motorcross, volgens sommigen de meest extreme sport ter wereld. Vele pioniers worden belicht. Er wordt gefocust op de eerste crossmotor die 300 voet opstijgt in de Californische zon en de legendarische opkomst van de Crusty Demons en supersterren Travis Pastrana en Brian Deegan. Er komen ook reflecties van de renners zelf aan bod.

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross op IMDB

Score: 7,9 van de 10

The definitive, adrenaline-soaked story of the birth and boom of the most extreme sport on the planet: Freestyle Motocross.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.