Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unbreakable Kimmy Schmidt

Tv-serie, 2019, 716 beoordelingen
Unbreakable Kimmy Schmidt
Wanneer een vrouw wordt gered van een apocalyptische sekte en in New York terechtkomt, moet ze in een wereld leven waarvan ze dacht dat deze niet meer bestond.
De tv-serie Unbreakable Kimmy Schmidt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Deze serie kreeg 18 Emmy-nominaties, waaronder vier nominaties voor Beste comedy en negen voor Beste acteur/actrice. Unbreakable Kimmy Schmidt is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unbreakable Kimmy Schmidt op IMDB

A woman escapes from a doomsday cult and starts life over again in New York City.

Acteurs in Unbreakable Kimmy Schmidt

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.