Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unbranded

Documentaire, 2015, 105 minuten
Unbranded
Vier mannen reizen met een kudde mustangs van Mexico naar Canada om de adoptie van wilde paarden en ezels in handen van de overheid te stimuleren.
De documentaire Unbranded is uitgebracht in 2015 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unbranded op Moviemeter

Vandaag de dag worden zo'n 50.000 wilde paarden gehouden door de Amerikaanse regering. De dieren zijn in afwachting van hun adoptie. Velen van hen zullen echter wegkwijnen vanwege het feit dat ze te onvoorspelbaar zijn voor de gemiddelde mens. Ben Masters, een jonge ruiter uit Texas, tracht de waarde van wilde paarden aan te tonen en het bewustzijn over hun benarde situatie te vergroten.

Unbranded op IMDB

Score: 8 van de 10

Sixteen mustangs, four men, one dream: to ride border to border, Mexico to Canada, up the spine of the American West. The documentary tracks four fresh-out-of-college buddies as they take ...

Trailer

Acteurs in Unbranded

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Unbranded

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dragon Quest Your Story
Luca treedt in de voetsporen van zijn vader om zijn moeder uit handen van de slechte Ladja te redden. Zijn enige hoop is de hemelse held met het Zenithiaanse zwaard.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.
Cagaster of an Insect Cage
Dertig jaar na de uitbraak van een ziekte die de geïnfecteerden verandert in bloeddorstige insecten, gaan een verdelger en een tienermeisje op zoek naar haar moeder.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.