Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Unbranded

Documentaire, 2015, 105 minuten
Unbranded
Vier mannen reizen met een kudde mustangs van Mexico naar Canada om de adoptie van wilde paarden en ezels in handen van de overheid te stimuleren.
De documentaire Unbranded is uitgebracht in 2015 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unbranded op Moviemeter

Vandaag de dag worden zo'n 50.000 wilde paarden gehouden door de Amerikaanse regering. De dieren zijn in afwachting van hun adoptie. Velen van hen zullen echter wegkwijnen vanwege het feit dat ze te onvoorspelbaar zijn voor de gemiddelde mens. Ben Masters, een jonge ruiter uit Texas, tracht de waarde van wilde paarden aan te tonen en het bewustzijn over hun benarde situatie te vergroten.

Unbranded op IMDB

Score: 8 van de 10

Sixteen mustangs, four men, one dream: to ride border to border, Mexico to Canada, up the spine of the American West. The documentary tracks four fresh-out-of-college buddies as they take ...

Trailer

Acteurs in Unbranded

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Unbranded

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ultramarine Magmell
Decennia na de abrupte geboorte van een nieuw continent biedt een jonge beroepsredder hulp aan avonturiers die deze gevaarlijke onbekende wereld verkennen.
Raising Dion
Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.
El Dragón: El regreso de un guerrero
Een financier uit Tokio keert terug naar zijn geboorteland Mexico om zijn grootvader te vervangen als baas van een kartel. Hij krijgt er met twee rivalen te maken.
Seis Manos
Weeskinderen die zijn opgevoed door een meester in vechtsporten, belanden in een mysterie vol demonische krachten, drugskartels, oude rituelen en bloedoffers.
Living Undocumented
Het leven van acht families zonder papieren wordt een speelbal van het nieuwe Amerikaanse immigratiebeleid.