Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Twinsters

Documentaire, 2015, 88 minuten
Twinsters
Deze documentaire vertelt het waargebeurde verhaal van een Franse modestudente die via internet een identieke tweelingszus ontdekt van wie ze het bestaan niet kende.
De documentaire Twinsters is uitgebracht in 2015 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Twinsters op Moviemeter

In deze biografische documentaire zien we de Amerikaanse actrice Samantha die woont in Los Angeles en de Franse student ontwerpster Anaïs, wonende in Londen. Ze kennen elkaar niet, maar op 21 februari 2013 krijgt Samantha een Facebookbericht van Anaïs. Vrienden van deze laatste zagen immers Samantha opduiken in een YouTube-filmpje en waren verstomd toen ze zagen hoe de twee meisjes als twee druppels water gelijken. Als beiden ook nog eens op dezelfde dag geboren zijn, bestaat de mogelijkheid dat ze tweelingzussen zijn.

Twinsters op IMDB

Score: 9 van de 10

Adopted from South Korea, raised on different continents & connected through social media, Samantha & Anaïs believe that they are twin sisters separated at birth.

Trailer

Acteurs in Twinsters

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Twinsters

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Greatest Events of WWII in Colour
Van Pearl Harbor tot D-day: de meest cruciale gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog komen tot leven in deze indringende documentaireserie met ingekleurde filmbeelden.
The Devil Next Door
Een grootvader uit Cleveland moet in Israël voor de rechter verschijnen omdat hij ervan wordt beschuldigd de beruchte nazikampbewaker Iwan de Verschrikkelijke te zijn.
Fire in Paradise
Overlevenden vertellen in deze documentaire over de catastrofale Camp Fire, de dodelijkste bosbrand in Californië die in 2018 het stadje Paradise volledig in de as legde.
The Road to El Camino: Behind the Scenes of El Camino: A Breaking Bad Movie
Aaron Paul, Vince Gilligan en andere leden van de cast, producenten en crew delen verhalen en filmmateriaal over het maken van 'El Camino'.
Shine On with Reese
In deze openhartige talkshow gaat actrice en producente Reese Witherspoon bij baanbrekende vrouwen op bezoek om met hen te praten over hun inspirerende leven.