Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trial By Media

Tv-serie, 2020
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
De tv-serie Trial By Media is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor 16 jaar en ouder Trial By Media is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trial By Media op IMDB

Score: 7,3 van de 10

In our modern media landscape where real courtroom dramas have increasingly been transformed into a form of entertainment, this series reflects on some of the most dramatic and memorable trials in recent history.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Trial By Media

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hanwoo Rhapsody
Een heerlijke duik in de wereld van Hanwoo, waarin de rijke geschiedenis en unieke tradities rond het onvolprezen, alom geliefde Koreaanse rundvlees aan bod komen.
Crime Scene: The Times Square Killer
In het New York van de jaren 70 jaagt de 'Torso Killer' op vrouwen om zijn fantasieën te bevredigen terwijl hij de politie ontwijkt. Een docuserie over duistere misdaad.
Stories of a Generation - with Pope Francis
In openhartige en hartverwarmende verhalen delen inspirerende vrouwen en mannen van boven de 70 aangrijpende levenslessen en cruciale keuzes uit hun opmerkelijke leven.
WWII in Color: Road to Victory
Aangrijpend historisch beeldmateriaal en deskundig commentaar bieden diepgaande inzichten in de leidende figuren en beslissende keerpunten in de Tweede Wereldoorlog.
Bikes vs Cars
Interviews met stedenbouwkundigen en onderzoeken naar verkeersproblemen in grote steden laten de voordelen zien van grootschalig woon-werkverkeer per fiets.