Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Travis Scott: Look Mom I Can Fly

Documentaire, 2019, 85 minuten
Travis Scott: Look Mom I Can Fly
Tijdens de opname van zijn album Astroworld (genomineerd voor een Grammy) combineert Travis Scott in deze intieme documentaire controverse, vaderschap en hoogtepunten.
De documentaire Travis Scott: Look Mom I Can Fly is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 85 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Travis Scott: Look Mom I Can Fly is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Travis Scott: Look Mom I Can Fly op IMDB

Score: 7,3 van de 10

'Travis Scott: Look Mom I Can Fly' traces the Houston rapper's rise to super-stardom, focusing on the months surrounding ASTROWORLD.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels;Frans

Meer zoals Travis Scott: Look Mom I Can Fly

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

GEN HOSHINO STADIUM TOUR “POP VIRUS”
Concert van singer-songwriter Gen Hoshino in een uitverkochte Tokyo Dome, deel van zijn langverwachte Pop Virus-stadiontournee in 2019.
Rhythm + Flow
In deze muzikale wedstrijd gaan Tip 'T.I.' Harris, Cardi B en Chance the Rapper de straat op om de volgende rapsuperster te vinden.
Living Undocumented
Het leven van acht families zonder papieren wordt een speelbal van het nieuwe Amerikaanse immigratiebeleid.
Skylines
Een hiphopproducer raakt verzeild in het geweld van de georganiseerde misdaad als hij tekent bij een platenlabel dat de spil vormt van een dodelijke drugshandel.
Sturgill Simpson Presents Sound & Fury
In dit visuele animealbum rijdt een geheimzinnige chauffeur door een postapocalyptische hel op weg naar een confrontatie met twee monsterlijke tegenstanders.