Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trailer Park Boys

Tv-serie, 2018, 1.940.388 beoordelingen
Trailer Park Boys
Volg de met drank overgoten lotgevallen van drie goede vrienden en draaideurcriminelen die iedereen in de maling nemen vanuit hun trailerpark in Nova Scotia.
De tv-serie Trailer Park Boys is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Deze Canadese redneck-mockumentary heeft een heel eigen wereldwijd publiek. Trailer Park Boys is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer Park Boys op IMDB

Score: 9 van de 10

Two petty felons have a documentary made about their life in a trailer park.

Acteurs in Trailer Park Boys

Regisseur

Meer zoals Trailer Park Boys

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
The Adventures of Chuck & Friends
Chuck is een creatieve dromer en doener met de wereld aan z'n wielen! Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen.