Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trailer Park Boys: The Animated Series

Tv-serie, 2019
Trailer Park Boys: The Animated Series
Nova Scotia’s lievelingsonverlaten waren al getekend voor het leven en zijn na de laatste aflevering van seizoen 12 zelfs geheel in een tekenfilm veranderd.
De tv-serie Trailer Park Boys: The Animated Series is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer Park Boys: The Animated Series op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Nova Scotia's favorite miscreants have always been super sketchy. Now, carrying on from the Season 12 finale, the boys have become complete cartoons.

Acteurs in Trailer Park Boys: The Animated Series

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Trailer Park Boys: The Animated Series

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.
Meet the Adebanjos
In Zuid-Londen botsen tradities met cultuur als een Nigeriaanse vader zijn moderne Britse familie ouderwetse Afrikaanse waarden probeert mee te geven.
Anxious People
Een bankovervaller houdt de bezoekers van een open huis gegijzeld tot hij plotseling in rook opgaat. De politie staat versteld en iedereen wordt verdacht.
Azcárate: No Holds Barred
De Colombiaanse actrice en comedian Alejandra Azcárate combineert stand-upcomedy met een talkshowformat. Hilariteit alom, en reflecties op leeftijd, liefde en seks.
Our Beloved Summer
Twee middelbare scholieren filmen een documentaire die viraal gaat. Jaren later belanden de twee ruziënde ex-geliefden opnieuw voor de camera — en in elkaars leven.