Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Trailer Park Boys Live In F**kin' Dublin

Film, 2014, 81 minuten, 191.492 beoordelingen
Trailer Park Boys Live In F**kin' Dublin
De jongens gaan na het winnen van een wedstrijd naar Ierland om Rush te zien maar ze worden gearresteerd door immigratie en moeten als taakstraf poppenkast spelen.
De film Trailer Park Boys Live In F**kin' Dublin is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 81 minuten. De kampers Mike Smith, Robb Wells en John Paul Tremblay pakken weer de rol op waarmee ze beroemd werden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer Park Boys Live In F**kin' Dublin op IMDB

Score: 6 van de 10

The boys head to Ireland after winning a contest to see Rush but are arrested by immigration and must perform a community service puppet show.

Acteurs in Trailer Park Boys Live In F**kin' Dublin

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Trailer Park Boys Live In F**kin' Dublin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.