Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tracy Morgan: Staying Alive

Film, 2017, 58 minuten
Tracy Morgan: Staying Alive
In zijn eerste special sinds een zwaar auto-ongeluk maakt Tracy Morgan grappen over leven in een coma, zijn tweede huwelijk en de donkere kant van zijn familie.
De film Tracy Morgan: Staying Alive is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 58 minuten. De excentrieke, in Brooklyn geboren comedian werd voor twee Emmy's genomineerd: voor 30 Rock en Saturday Night Live. Geschikt voor alle leeftijden. Tracy Morgan: Staying Alive is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tracy Morgan: Staying Alive op IMDB

Score: 6 van de 10

In his first special since the near fatal car accident, Tracy Morgan jokes about life in a coma, his second marriage and the dark side of the family.

Acteurs in Tracy Morgan: Staying Alive

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Tracy Morgan: Staying Alive

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.