Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tracy Morgan: Staying Alive

Film, 2017, 58 minuten
Tracy Morgan: Staying Alive
In zijn eerste special sinds een zwaar auto-ongeluk maakt Tracy Morgan grappen over leven in een coma, zijn tweede huwelijk en de donkere kant van zijn familie.
De film Tracy Morgan: Staying Alive is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 58 minuten. De excentrieke, in Brooklyn geboren comedian werd voor twee Emmy's genomineerd: voor 30 Rock en Saturday Night Live. Geschikt voor alle leeftijden. Tracy Morgan: Staying Alive is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tracy Morgan: Staying Alive op IMDB

Score: 6 van de 10

In his first special since the near fatal car accident, Tracy Morgan jokes about life in a coma, his second marriage and the dark side of the family.

Acteurs in Tracy Morgan: Staying Alive

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Tracy Morgan: Staying Alive

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
Whindersson Nunes: Adulto
De Braziliaanse YouTube-sensatie Whindersson Nunes blikt terug op het begin van zijn carrière en nog veel meer in een reeks speelse verhalen en bijzondere liedjes.
Tiffany Haddish Presents: They Ready
Tiffany Haddish kiest zes verschillende comedians die hun rauwe humor tonen in een reeks dynamische specials.
The Inbestigators
Vier slimme schoolkinderen beginnen hun eigen detectivebureau en vloggen over hun avonturen. Daardoor worden ze al gauw vrienden.