Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tracy Morgan: Staying Alive

Film, 2017, 58 minuten
Tracy Morgan: Staying Alive
In zijn eerste special sinds een zwaar auto-ongeluk maakt Tracy Morgan grappen over leven in een coma, zijn tweede huwelijk en de donkere kant van zijn familie.
De film Tracy Morgan: Staying Alive is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 58 minuten. De excentrieke, in Brooklyn geboren comedian werd voor twee Emmy's genomineerd: voor 30 Rock en Saturday Night Live. Geschikt voor alle leeftijden. Tracy Morgan: Staying Alive is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tracy Morgan: Staying Alive op IMDB

Score: 6 van de 10

In his first special since the near fatal car accident, Tracy Morgan jokes about life in a coma, his second marriage and the dark side of the family.

Acteurs in Tracy Morgan: Staying Alive

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Tracy Morgan: Staying Alive

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Murder Mystery
Op een langverwachte reis naar Europa proberen een New Yorkse agent en zijn vrouw, die kapster is, een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen.
Savage Raghda
Om zijn zoon te helpen gebruikt een alleenstaande vader ten einde raad zijn visagie-talent om zich als vrouw te verkleden en zo een ​​rol in een commercial te krijgen.
Jo Koy: Comin' In Hot
Comedian Jo Koy treedt op in Hawaii en geeft zijn eerlijke mening over culturele eigenaardigheden, vaderschap zonder filters en nog veel meer.
Luka Chuppi
Een dorps stel doet alsof ze gaan trouwen, zodat ze kunnen samenwonen. Ze verbergen het voor hun orthodoxe families en raken in talloze ongemakkelijke situaties verzeild.