Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Toscana

Film, 2022, 93 minuten
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
De film Toscana is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 93 minuten. Anders Matthesen, Christiana Dell'Anna en Lærke Winther spelen de hoofdrollen in dit romantische drama van Mehdi Avaz. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Toscana is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Toscana

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens - Audiodescriptie;Deens [Origineel];Duits;Engels;Frans
Ondertiteling: Deens;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Toscana

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Aşkın Kıyameti
Nadat zijn reclamebureau failliet is gegaan, valt de in de schulden geraakte Fırat op een yogaretraite voor een zangeres. Hij gaat met haar mee op een innerlijke reis.
Facing the Enemy
Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog begeleidt een Duitse soldaat een Slowaakse partizaan naar een besneeuwd bos waar hen een ingrijpend moreel dilemma wacht.
Hablar
Op het Lavapiés-plein in Madrid kruisen 20 verhalen elkaar in één doorlopende opname. Elk verhaal toont de kracht van woorden, gesprekken en communicatie.
Gabriel
Een 12-jarige autofanaat heeft het gehad met zijn grootouders. Om zijn van hem vervreemde vader te vinden, reist hij met zijn vriend door Polen.
Fieber
Een fotograaf wordt geplaagd door herinneringen aan haar jeugd en doorzoekt de oude foto's van haar verwarde vader in een poging het verleden achter zich te laten.