Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tom Segura: Ball Hog

Film, 2020, 70 minuten
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scoort lachsalvo's met even ongemakkelijke als openhartige verhalen over moeders, vaders, het najagen van dromen en andere zaken waar je liever niet aan denkt.
De film Tom Segura: Ball Hog is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 70 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Tom Segura: Ball Hog is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tom Segura: Ball Hog op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Tom Segura scores laughs with uncomfortably candid stories about mothers, fathers, following your dreams - and other things you'd rather not think about.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Tom Segura: Ball Hog

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Masameer - The Movie
Een meisje met een passie voor AI wil een verschil maken en drie vrienden worden superhelden die misdaad bestrijden. Gebaseerd op de populaire animatiewebserie.
Ala Vaikunthapurramuloo
Een jonge man, die tijdens zijn jeugd werd bekritiseerd door zijn vader, is geschokt als hij ontdekt dat hij bij zijn geboorte is verwisseld met een miljonairszoon.