Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Todo Sobre El Asado

Documentaire, 2016, 85 minuten
Todo Sobre El Asado
Deze komische kijk op de cultuur, gewoontes en keuken van Argentinië zet het mes in de traditionele barbecue, wat in dit land zowel een maaltijd als een ritueel is.
De documentaire Todo Sobre El Asado is uitgebracht in 2016 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Todo Sobre El Asado op Moviemeter

Een reis door Argentinië. Het roosteren van vlees is de voorbereiding voor een maaltijd en een ritueel. Het is primitief en eigentijds, wild en verfijnd, een kunst en een wetenschap. Asado is Argentijns voor barbecue en enorm populair onder de bevolking. Het verhaal begint in een slachthuis waar honderden stuks vee per dag passeren. Er wordt gepraat met een van de arbeiders over wat ze in hun werk voelen (of niet voelen). Verder gaat er ook aandacht uit naar chef-koks, politici, een familie die hun eigen worstjes in de garage maakt en een veganist die is afgestudeerd.

Todo Sobre El Asado op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A trip to the depths of Argentina. Roasting is a meal and a ritual. It is primitive and contemporary, wild and refined, an art and a science. The asado with greater originality the essential features of national identity.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Todo Sobre El Asado

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura vertelt over de oprichting van Studio Ponoc, de creatieve principes en de inspiratie voor de drie korte Modest Heroes-films.
American Factory: A Conversation with the Obamas
Barack en Michelle Obama praten met regisseurs Steven Bognar en Julia Reichert over de documentaire en over het belang van een verhaallijn.
Travis Scott: Look Mom I Can Fly
Tijdens de opname van zijn album Astroworld (genomineerd voor een Grammy) combineert Travis Scott in deze intieme documentaire controverse, vaderschap en hoogtepunten.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.