Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Todo Sobre El Asado

Documentaire, 2016, 85 minuten
Todo Sobre El Asado
Deze komische kijk op de cultuur, gewoontes en keuken van Argentinië zet het mes in de traditionele barbecue, wat in dit land zowel een maaltijd als een ritueel is.
De documentaire Todo Sobre El Asado is uitgebracht in 2016 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Todo Sobre El Asado op Moviemeter

Een reis door Argentinië. Het roosteren van vlees is de voorbereiding voor een maaltijd en een ritueel. Het is primitief en eigentijds, wild en verfijnd, een kunst en een wetenschap. Asado is Argentijns voor barbecue en enorm populair onder de bevolking. Het verhaal begint in een slachthuis waar honderden stuks vee per dag passeren. Er wordt gepraat met een van de arbeiders over wat ze in hun werk voelen (of niet voelen). Verder gaat er ook aandacht uit naar chef-koks, politici, een familie die hun eigen worstjes in de garage maakt en een veganist die is afgestudeerd.

Todo Sobre El Asado op IMDB

Score: 6,9 van de 10

A trip to the depths of Argentina. Roasting is a meal and a ritual. It is primitive and contemporary, wild and refined, an art and a science. The asado with greater originality the essential features of national identity.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Todo Sobre El Asado

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pandemic: How to Prevent an Outbreak
In deze docuserie maken wij kennis met de helden die voorop gaan in de strijd tegen de griep en zien we hun pogingen om de volgende wereldwijde uitbraak te voorkomen.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
Cheer
Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.
Kevin Hart: Don’t F**k This Up
Tussen het tumult in zijn carrière en huwelijk door vertelt comedian en filmster Kevin Hart openhartig over zijn persoonlijke doorbraken op de golven van crises en roem.