Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Todas las pecas del mundo

Film, 2020, 89 minuten
Todas las pecas del mundo
De 13-jarige José Miguel heeft niets met het WK van 1994, totdat hij beseft dat voetbal de enige manier is om het hart te veroveren van het meisje waarop hij verliefd is.
De film Todas las pecas del mundo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 89 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Todas las pecas del mundo op IMDB

Score: 6,2 van de 10

"All the freckles in the world" story of a boy in his early teens trying to get atention of the school's pretty girl. Set in 80's Mexico City

Acteurs in Todas las pecas del mundo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Todas las pecas del mundo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
Leslie Jones: Time Machine
In deze uitbundige, maar rauwe stand-upspecial neemt Leslie Jones haar evolutie als volwassene door, van pogingen om Prince te verleiden tot haar strijd tegen slaapapneu.
Vivir dos veces
Wanneer bij Emilio (Oscar Martínez) de ziekte van Alzheimer wordt vastgesteld, gaat hij met zijn gezin op zoek naar zijn jeugdliefde.
Little Singham: Mahabali
Tijdens een reis terug in de tijd naar de oude stad Mirchigadh dingt Little Singham mee naar de titel Ultimate Warrior en vecht hij tegen het leger van een zombiekoning.
Hot Gimmick: Girl Meets Boy
Een rustig tienerleven wordt overhoop gegooid als een arrogante buurman haar tot zijn slavin maakt. Hij houdt van haar, maar ze moeten beiden veel leren over vertrouwen.