Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

To Russia with Love

Film, 2022, 115 minuten
To Russia with Love
Als een toegewijde ondernemer het hart van een vrijgevochten reizigster verovert, moet hij ook haar strenge en afkeurende vader voor zich zien te winnen.
De film To Russia with Love is uitgebracht in 2022 en duurt 115 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hartstochtelijk, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in To Russia with Love

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Filipijns [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Filipijns;Frans;Nederlands

Meer zoals To Russia with Love

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Song
Wanneer een liedje dat hij voor zijn nieuwe vrouw heeft geschreven een onverwachte hit wordt, belandt een worstelende singer-songwriter in een wereld vol glamour en verleidingen.
A Star Is Born
Een ambitieuze zangeres heeft een passionele relatie met een doorgewinterde muzikant. Haar carrière zit in de lift. Zijn zwaktes brengen hem in een neerwaartse spiraal.
Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.