Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tin & Tina

Film, 2023, 120 minuten
Tin & Tina
Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel een eigenaardige tweeling uit een klooster. Hun obsessie met religie verstoort het gezin al snel.
De film Tin & Tina is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 120 minuten. Met Goya-genomineerde Milena Smit ('The Snow Girl') en Jaime Lorente ('La casa de papel') in de hoofdrollen. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Tin & Tina is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Tin & Tina

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Tin & Tina

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Ni una más
Wanneer een 17-jarige aangifte doet van een aanranding op haar middelbare school, wordt haar leven overhoop gehaald en worden haar relaties op de proef gesteld.
Colors of Evil: Red
Het lichaam van een meisje wordt gevonden op een strand in het Poolse Tricity. Een officier van justitie gaat samen met de moeder van het slachtoffer op zoek naar de waarheid.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román
Deze docuserie analyseert een moordzaak tegen een Spaanse chef-kok, die een prominente carrière opbouwde via een web van geheimen en valse identiteiten.