Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tijd voor avontuur

Hora de Aventura
Tv-serie, 2012, 1.459.989 beoordelingen
Tijd voor avontuur
Finn en zijn magische hond, Jake, maken een aantal surrealistische avonturen mee op hun reis door het land van Ooo.
De tv-serie Tijd voor avontuur is uitgebracht in 2012. Deze grappige tekenfilmserie won zes Emmy’s waaronder een in de categorie Beste korte animatieprogramma. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tijd voor avontuur op IMDB

Score: 9 van de 10

A human boy named Finn and adoptive brother and best friend Jake the Dog, protect the citizens of the Land of Ooo from foes of various shapes and sizes.

Acteurs in Tijd voor avontuur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Nederlands;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Tijd voor avontuur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.