Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thithi

Film, 2015, 123 minuten
Thithi
In een klein Zuid-Indiaas dorpje wordt een honderdjarige begraven door zijn vrijgevochten zoon, zijn op de erfenis beluste kleinzoon en zijn meisjesgekke achterkleinzoon.
De film Thithi is uitgebracht in 2015 en duurt 123 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Thithi op Moviemeter

Score: 4 van de 5

In een afgelegen dorp in Zuid-India volgen we drie generaties zonen na de dood van hun 101-jarige grootvader 'Century Gowda'. Zijn zoon, Gadappa, is een oude man die ronddwaalt door de velden in gezelschap van goedkope sigaretten en brandy. Op hetzelfde moment wil Gadappa's materialistische zoon Thamanna het eigendom van de grootvader illegaal verkopen, hoewel het land officieel toebehoort aan zijn vader. Thamanna's zoon tenslotte, de zelfverzekerde Abhi, jaagt meedogenloos op een aantrekkelijk herdersmeisje. De drie verhaallijnen komen samen op Century Gowda's 'Thithi', de laatste afscheidsviering die plaatsvindt elf dagen na een overlijden.

Thithi op IMDB

Score: 8,5 van de 10

In a remote village in South India, three generations of sons react to the death of Century Gowda, their grandfather, a 101-year-old man. The three story lines intertwine before converging at Century Gowda's "Thithi", the final funeral ceremony eleven days after a death.

Acteurs in Thithi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Kannada (India)
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Thithi

Killa

Killa

(2014)

Dilwale

Dilwale

(2015)

Brahman Naman

Brahman Naman

(2016)

Brown Nation

Brown Nation

(2016)

U Turn

U Turn

(2016)

Chewing Gum

Chewing Gum

(2017)

Pink

Pink

(2016)

Interrogation

Interrogation

(2015)

Force 2

Force 2

(2016)

Nila

Nila

(2016)

Mucize

Mucize

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.