Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

This Was Tomorrow

Documentaire, 2015, 77 minuten
This Was Tomorrow
Het muziekfestival Tomorrowland viert het 10-jarig jubileum in België, de Verenigde Staten en Brazilië, met alle opwinding die gepaard gaat met dit jaarlijkse evenement.
De documentaire This Was Tomorrow is uitgebracht in 2015 en duurt 77 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

This Was Tomorrow op IMDB

Score: 6,2 van de 10

This documentary marks the tenth year anniversary of the great music festival known as Tomorrowland. Here you learn the impact of music festivals and what electronic dance music means to the people in the business and those that part take in these festivals like Tomorrowland

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels

Meer zoals This Was Tomorrow

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.