Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Thi Mai

Film, 2017, 99 minuten
Thi Mai
Een vastbesloten vrouw reist met haar twee vriendinnen naar Vietnam om de baby die haar onlangs overleden dochter wilde adopteren, alsnog mee naar huis te nemen.
De film Thi Mai is uitgebracht in 2017 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Thi Mai op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Carmen verliest haar dochter bij een ongeval en kan dit moeilijk verwerken. Maar dan ontvangt ze een onverwachte brief van het adoptiebureau waarin staat dat haar dochter eindelijk het Vietnamese meisje heeft gekregen dat ze voor adoptie heeft gevraagd en wiens naam Thi Mai is. Samen met haar twee beste vriendinnen, Elvira en Rosa, die nooit Spanje hebben verlaten, besluit Carmen om naar Vietnam te reizen en het kind mee naar huis te nemen.

Thi Mai op IMDB

Score: 6 van de 10

Along with her two friends, a determined woman travels to Vietnam to bring home the young girl her recently deceased daughter had planned to adopt.

Acteurs in Thi Mai

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits;Frans

Meer zoals Thi Mai

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.