Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The World's Most Extraordinary Homes

Tv-serie, 2018
The World's Most Extraordinary Homes
De bekroonde architect Piers Taylor reist met actrice en huizenliefhebster Caroline Quentin de wereld over om prachtige, onconventionele huizen te bezichtigen.
De tv-serie The World's Most Extraordinary Homes is uitgebracht in 2018. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The World's Most Extraordinary Homes op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A celebration of extraordinary residential architecture from around the world with insight from an accomplished architect and his enthusiastic co-host.

Acteurs in The World's Most Extraordinary Homes

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals The World's Most Extraordinary Homes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Kaali Kaali Ankhein
Een man begeeft zich op glad terrein om zijn leven terug te krijgen wanneer de dochter van een invloedrijke politicus uit alle macht probeert hem voor zich te winnen.
Archive 81
Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
The Ultimate Braai Master
In deze kookwedstrijd gaan teams van twee deelnemers op trektocht. Ze maken hun beste barbecuegerechten in de hoop op culinaire faam en geldprijzen.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.