Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Staircase

Tv-serie, 2018
The Staircase
Was het een ongeluk of moord? Na de mysterieuze dood van zijn vrouw wordt het leven van schrijver Michael Peterson onder de loep genomen.
De tv-serie The Staircase is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen van 17 jaar en jonger.Deze tv-serie is Provocerend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans;Spaans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Spaans;Vereenvoudigd Chinees;Engels;Traditioneel Chinees;Nederlands

Meer zoals The Staircase

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
The Brave Ones
Een almachtige godin reïncarneert als een jonge vrouw en moet haar goddelijke krachten gebruiken om de dood van haar zus te wreken en haar familie te beschermen van de ondergang.
Terim
De legendarische manager Fatih Terim vertelt over zijn voetbalcarrière als speler en als coach die meerdere teams naar glorieuze kampioenschappen heeft geleid.