Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Sky Is Pink

Film, 2019, 143 minuten
The Sky Is Pink
Een tiener bezwijkt aan een dodelijke ziekte en vertelt postuum over de hechte relaties van haar ouders in dit drama dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De film The Sky Is Pink is uitgebracht in 2019 en duurt 143 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Sky Is Pink op IMDB

Score: 6,6 van de 10

It is based on the love story of a couple spanning 25 years, told through the lens of their spunky teenage daughter Aisha Chaudhary, who was diagnosed with a Pulmonary fibrosis .

Acteurs in The Sky Is Pink

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Sky Is Pink

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
WHAT DID JACK DO?
Een rechercheur ondervraagt een aap die van moord wordt verdacht.
Vivir dos veces
Wanneer bij Emilio (Oscar Martínez) de ziekte van Alzheimer wordt vastgesteld, gaat hij met zijn gezin op zoek naar zijn jeugdliefde.
Dracula
De legende van graaf Dracula transformeert met nieuwe verhalen over de bloedige misdaden van de vampier – en waarin zijn kwetsbaarheid in een nieuw daglicht wordt gezet.
Little Singham: Mahabali
Tijdens een reis terug in de tijd naar de oude stad Mirchigadh dingt Little Singham mee naar de titel Ultimate Warrior en vecht hij tegen het leger van een zombiekoning.