Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Sky Is Pink

Film, 2019, 143 minuten
The Sky Is Pink
Een tiener bezwijkt aan een dodelijke ziekte en vertelt postuum over de hechte relaties van haar ouders in dit drama dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
De film The Sky Is Pink is uitgebracht in 2019 en duurt 143 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Sky Is Pink op IMDB

Score: 6,6 van de 10

It is based on the love story of a couple spanning 25 years, told through the lens of their spunky teenage daughter Aisha Chaudhary, who was diagnosed with a Pulmonary fibrosis .

Acteurs in The Sky Is Pink

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals The Sky Is Pink

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
All Day and a Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.
J'ai perdu mon corps
Romantiek, mysterie en avontuur versmelten in deze fascinerende animatiefilm waarin een jonge man verliefd wordt en een afgehakte hand in Parijs naar zijn eigenaar zoekt.