Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Search for Life in Space

Documentaire, 2016, 32 minuten
The Search for Life in Space
Astrobiologen kijken naar Jupiter, Mars en extreme omgevingen op aarde om te kunnen bepalen of we alleen zijn in het heelal.
De documentaire The Search for Life in Space is uitgebracht in 2016 en duurt 32 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. The Search for Life in Space is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Search for Life in Space op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Journey from the depths of the Pacific Ocean into the far reaches of space on a quest to find something that changes everything...signs of life, somewhere else in the universe. With ...

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals The Search for Life in Space

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.
Shelby American
Deze documentaire schetst met interviews en vintage beelden het bewogen leven van het Amerikaanse icoon Carroll Shelby die boer, coureur en tot slot ondernemer werd.
Nekfeu - Les Étoiles Vagabondes
In deze documentaire kampt de Franse rapper Nekfeu met creatieve druk en persoonlijke angsten en gaat op een wereldwijde zoektocht naar muzikale inspiratie.
Bikram: Yogi, Guru, Predator
Deze documentaire toont de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury, de oprichter van 'hot yoga', terwijl zijn imperium groeit en er zorgelijke feiten boven tafel komen.
Who Killed Little Gregory
Na de moord op hun 4-jarige zoon voert een jong stel een zware strijd vol wendingen om een bijna ongrijpbare moordenaar te ontmaskeren.