Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Rezort

Film, 2016, 90 minuten
The Rezort
Na een wereldwijde zombieoorlog worden de levende doden naar een eilandresort gebracht waar toeristen op hen kunnen jagen. Totdat het veiligheidssysteem faalt.
De film The Rezort is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 18 jaar en ouder Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Rezort op Moviemeter

Score: 2,69 van de 5

Na de uitbraak van een virus waarbij mensen in zombies veranderen, heeft het menselijke ras de strijd tegen de zombies gewonnen en is het zombiegevaar geweken. Heel incidenteel steekt het virus nog de kop op, maar zombies worden in zo'n geval, voordat infectiegevaar ontstaat, door de autoriteiten snel en vakkundig uitgeschakeld. In deze veilige wereld waarin het gevaar onder controle is, heet de nieuwe rage "Zombie Safari". Mensen kunnen op safari gaan om zombies af te schieten. De safari's zijn razendpopulair en worden gezien als een sportief tijdverdrijf maar ook als het ideale middel om gekoesterde wraakgevoelens op de zombies af te reageren. Een safari voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. De zombies worden permanent bewaakt en op veilige afstand gehouden. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Totdat...

The Rezort op IMDB

Score: 5,3 van de 10

The Rezort is a movie starring Dougray Scott, Jessica De Gouw, and Martin McCann. The ReZort, a safari park, offers paying guests the opportunity to kill as many zombies as they please following an outbreak.

Acteurs in The Rezort

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals The Rezort

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.
Marriage Story
De voor een Oscar genomineerde regisseur Noah Baumbach geeft een warme, maar ook indringende kijk op hoe een huwelijk stukloopt en een familie samenblijft.
Teasing Master Takagi-san
Scholier Nishikata wordt voortdurend geplaagd door zijn klasgenote Takagi-san. Hij probeert haar een koekje van eigen deeg te geven, maar dat lukt niet.
Virgin River
Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.
Trois Noëls
Vier zussen krijgen te maken met familiedrama's en geheimen die zich afspelen in drie verschillende tijdsperiodes, en altijd op eerste kerstdag.