Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Rezort

Film, 2016, 90 minuten
The Rezort
Na een wereldwijde zombieoorlog worden de levende doden naar een eilandresort gebracht waar toeristen op hen kunnen jagen. Totdat het veiligheidssysteem faalt.
De film The Rezort is uitgebracht in 2016 en duurt 90 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 18 jaar en ouder Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Rezort op Moviemeter

Score: 2,69 van de 5

Na de uitbraak van een virus waarbij mensen in zombies veranderen, heeft het menselijke ras de strijd tegen de zombies gewonnen en is het zombiegevaar geweken. Heel incidenteel steekt het virus nog de kop op, maar zombies worden in zo'n geval, voordat infectiegevaar ontstaat, door de autoriteiten snel en vakkundig uitgeschakeld. In deze veilige wereld waarin het gevaar onder controle is, heet de nieuwe rage "Zombie Safari". Mensen kunnen op safari gaan om zombies af te schieten. De safari's zijn razendpopulair en worden gezien als een sportief tijdverdrijf maar ook als het ideale middel om gekoesterde wraakgevoelens op de zombies af te reageren. Een safari voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. De zombies worden permanent bewaakt en op veilige afstand gehouden. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Totdat...

The Rezort op IMDB

Score: 5,3 van de 10

The Rezort is a movie starring Dougray Scott, Jessica De Gouw, and Martin McCann. The ReZort, a safari park, offers paying guests the opportunity to kill as many zombies as they please following an outbreak.

Acteurs in The Rezort

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals The Rezort

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
Frontera verde
Wanneer een jonge rechercheur uit Bogota de jungle in moet om vier gevallen van femicide te onderzoeken, ontdekt ze magie, een duivels plan en haar eigen ware afkomst.
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.