Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Revenant

Film, 2015, 156 minuten
The Revenant
Rond 1820 probeert een pelsjager te overleven om wraak te kunnen nemen op een gewetenloze huursoldaat die hem voor dood achterliet langs de Missouri.
De film The Revenant is uitgebracht in 2015 en duurt 156 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Revenant op Moviemeter

Score: 3,82 van de 5

1823. Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) en zijn manschappen aangevallen door indianen en moet hij bij een hinderlaag vrezen voor zijn leven. Hij kan tenauwernood ontkomen en slaat op de vlucht. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen. Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

The Revenant op IMDB

Score: 8 van de 10

While exploring g uncharted wilderness in 1823, legendary fronjitiersman Hugh Glass sustains injuries from a brutal bear attack. When his hunting team leaves him for dead, Glass must utilize his survival skills to find a way back home while avoiding natives on their own hunt. Grief-stricken and fueled by vengeance, Glass treks through the wintry terrain to track down John Fitzgerald, the former confidant who betrayed and abandoned him.

Acteurs in The Revenant

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits;Frans
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals The Revenant

The Road

The Road

(2009)

Pompeii

Pompeii

(2014)

Noah

Noah

(2014)

The Equalizer

The Equalizer

(2014)

Big Game

Big Game

(2014)

Frontier

Frontier

(2017)

Sand Castle

Sand Castle

(2017)

IO

IO

(2019)

Hold the Dark

Hold the Dark

(2018)

Outlaw King

Outlaw King

(2018)

Polar

Polar

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.